Alida Drent
Gz-pycholoog 

EG-weg 15
9636 HX Zuidbroek

T 06-39559009
E info@adpsycholoog.com

big.nr. 99063396825
kvk.nr. 01175899

Aanmelden en patientenportaal

Op dit moment is er een aanmeldstop omdat de wachttijd langer dan 5 maanden is. Wanneer de wachttijd weer meer te overzien is zal dit aangepast worden. 

Via bovenstaande link kunt u zich aanmelden. De link werkt niet vanuit internet explorer. Het is dan ook belangrijk dat u inlogt vanuit google chrome of microsoft edge of firefox of safari. Mocht bij het invullen uw huisarts er niet bij staan dan kunt u deze zelf invullen. Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u een mail met daarin het verzoek om uw emailadres te bevestigen. 

Alida Drent GZ-psycholoog stuurt u, zodra de aanmelding is ontvangen, een mail met daarin algemene informatie over de praktijk alsook de actuele wachttijd. Zij plaatst u op de wachtlijst en neemt contact met u op als er ruimte in de agenda is. Nadat de aanmelding is verwerkt  ontvangt u een e-mail, waarmee u een eigen account aan kunt maken. U kunt met dit account uw afspraken inzien, vragenlijsten invullen en indien gewenst uw dossier inzien. 

Mocht u de wachttijd te lang vinden dan kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen voor wachttijdbemiddeling. Zij kunnen dan voor u kijken of er een psycholoog in de omgeving is met een kortere wachttijd.